14. mar. 2011

mandag;

jeg sidder i skolen og prøver på at få formuleret en projektbeskrivelse. kender I det der med at ordene bare ikke vil komme rigtigt ud af ens mund (eller gennem ens fingre i dette tilfælde)? sådan en dag var det idag. og udenfor er det tåget. det er godt at jeg er så god til at holde kaffe-pauser.

4 kommentarer:

Karen sagde ...

Åh, hvor er den fin den tegning. Er vild med kombinationen af foto og tegning. Linjerne binder det så fint sammen, på trods af de kedelige omstændigheder.

Anonym sagde ...

Jeg kender godt den følelse, det er lidt sådan jeg har haft det i det sidste halve år. Mht. til at skrive digte og noveller, som jeg ellers elsker. Jeg har idéerne, men ordene sidder bare fast indeni hovedet, eller også er de fuldstændigt forsvundet. Jeg håber, det går hurtigt over for dig (og for mig), men så er det jo godt at du er så god til at tegne! (og holde kaffepauser)

PernilleE sagde ...

Karen: 1000-tak!!

Sarah: Det er det der er så hulens svært ved kreativiteten, det er som om den har sit eget liv og kun dukker op når den lige synes det er passende. Men det gode er at den kommer igen. Vi skal bare væbne os med tålmodighed (og kaffe). Så skal du se.

Fru Schou sagde ...

Hej Pernille,
Jeg er lige stødt på din blog, og er nødt til at tilføje den på min blogliste:-) sikke fantastisk dygtig du er til at tegne:-)
Rigtig god onsdag aften..
:-) Fru Schou