1. mar. 2011

tirsdags-tegninger (igen).

jeg er ved at lave portfolio i skolen. det er svært at vælge hvad man skal have med. og hvad man ikke skal have med. i næste uge går jeg igang med min bachelor. det er ret vildt at tænke på, synes jeg (så jeg undgår det indtil på mandag). udenfor er det gråt. med det gør mig egentlig ikke så meget. jeg drikker chai-the og hører søren huss. det er virkelig et godt album han har lavet.

her er nogle af de tegninger jeg sidder og sorterer i lige nu:
10 kommentarer:

Ditte Marie sagde ...

Hvilken skole går du på? :-)

PernilleE sagde ...

Jeg går på Designskolen Kolding, på kommunikationslinjen hvor jeg studerer grafisk design og illustration :)

PROVINS sagde ...

Det portfolie laver jo ligesom ikke lige sig selv vel :-) Sidder her og døjer med den hjemmeside... puha gid jeg var rig så nogen kunne lave den for mig!!

PernilleE sagde ...

Det ved jeg godt Emilia, jeg overspringshandler bare lige et par dage :) Hvis du var rig, ville jeg gerne lave den for dig!

Anne sagde ...

Man bliver så glad af dit tegneri, kan godt lide den løse drejning der kommer til udtryk i den hvor du ser fjernsyn.. (Du må ik stille kaffe på mac'en!) Jeg er blevet færdig med portfolio og har fået søgt praktik hos en tegnestue i Amsterdam! :)

PernilleE sagde ...

Tak Anne (kaffen stod ved siden af mac'en, men perspektivet blev lidt skævt). Det lyder mega sejt med Amsterdam, jeg kommer så meget og besøger dig dernede. Når det er.. :)

Anonym sagde ...

Hvor er det hele altså bare fint. Jeg bliver færdig med gymnasiet til sommer, og til næste år søger jeg blandt andet ind på Designskolen. Det lyder simpelthen så spændende :)

PernilleE sagde ...

Sarah: 1000-tak!! Og dét skal du gøre, det er virkelig en god uddannelse synes jeg (det er ret sejt at have tegninger for som lektier, fremfor fx. matematik).. :)

mette sagde ...

Altså Pernille - du har den skønneste streg. En dag så sælger du altså ud af dem - og så får jeg lov at vælge først! :)
Held og lykke med portfolie.
- Mette

PernilleE sagde ...

Tak Mette!! Jamen du siger bare til, frit valg på alle hylder ;)