16. jul. 2012

grækenland part 1;

så er jeg hjemme igen. efter 9 dage i grækenland. det var alletiders tur og jeg savner allerede poolen og den græske salat og zeus og alle de andre rødder og de 42 graders varme og alle søjlerne og tzatzikien og bjergbyerne og de underlige bogstaver og drinksene og tram-turene og hede-turene og dage uden planer og de flotte huse og restauranten ved vandet og alt det midt imellem.

billederne er hverken sorteret eller sat i farve-orden, men jeg synes alligevel godt man kan fornemme hvor rart det var (jegviltilbagenu).

   

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

<3 <3 <3 GYROS <3 <3 <3

Anonym sagde ...

Det ser dejligt ud.... ;-)

Differentia sagde ...

Kære Pernille.

Nu har jeg siddet og svælget i indlæggene på din blog og er helt forelsket i blandt andet de tegninger, hvor du skriver: "idag var sådan en dag.." og med en enkel tegning af en figur. Kunne du overtales til at lave sådan en til mig, da jeg ikke kan finde dem på din salgsblog.

Krydser fingre :-)

Mange hilsner
Mette

har forsøgt at sende dig en mail, men får den tilbage igen :-)

PernilleE sagde ...

Kære Mette,

Selvfølgelig skal du da have sådan en tegning! Er der en bestemt du tænker på? Jeg har nogle liggende som jeg bare ikke lige har fået lagt på salgsbloggen nemlig :) Og ellers vil jeg også gerne lave på bestilling.

Det lyder underligt med min mail, men du kan evt. skrive til mig på facebook (er vist den eneste der hedder Pernille Egetoft), så kan vi finde ud af noget?

Mange hilsner Pernille