13. jun. 2014

iagttagelser af lykke;

her er mit afgangsprojekt så. jeg kalder det “iagttagelser af lykke” og det endelige produkt er en visualisering af 21 forskellige kvinders hverdagslykke.

vi danskere er flere gange blevet kåret som verdens lykkeligste folkefærd, men alligevel rammes hver femte af os af en depression. det synes jeg er tankevækkende. via research er jeg kommet frem til at de fleste af os, egentlig har det meget godt. måske er problemet bare, at vi nogle gange glemmer at se alt det gode vi har, og i stedet kommer til at fokusere på alt det vi ikke har.

med udgangspunkt i dette, har jeg derfor valgt at lave et projekt der skal skabe mere fokus på de små ting i hverdagen. projektet skal fungere som en visuel lykkepille, som kan inspirere læseren til at revurdere sin egen hverdag, og forhåbentlig finde lykken deri.  7 kommentarer:

Malene sagde ...

Det er simpelthen så fint et projekt. Det ville jeg gerne bladre i.

Anonym sagde ...

Det er en rigtig fin ide og bogen ser også ganske inspirerende ud. Ligesom Malene vil jeg vældig gerne se den i ´levende live´! Er det muligt at erhverve den?

Anonym sagde ...

Den vil jeg gerne bestille? :-)

Frida Sofia sagde ...

Den læste jeg faktisk da jeg var på Koldinghus til Designsskolens afgagsprøve. Virkelig en fin bog, som fik smilet frem, og sikke nogle fine illustrationer. Jeg elsker dét, at de ligesom blev bundet sammen :)

Victoria sagde ...

så fedt!!

Hannah sagde ...

Den er bare SÅ fin din bog. Jeg blogger om skæve hverdagsobservationer - og herunder hverdagslykken på mormorsmassdestruction.wordpress.com og vil gerne spørge om lov til at reposte nogle af dine illustrationer - selvfølgelig med klar henvisning og link til dig og din blog :)

Mvh Hannah

PernilleE sagde ...

Malene: Tusind tak!! :)

Anonym x2: Den kan bestilles her: http://pernillee.bigcartel.com/product/iagttagelser-af-lykke eller ved at sende mig en mail til: pernilleegetoft@hotmail.com

Frida Sofia: Tusind tak! Er glad for at høre at du kunne lide den :) Og held og lykke med optagelsen!

Victoria: Tak tak!!

Hannah: Hvor er du sød, tusind tak! Og selvfølgelig må du det :)