9. mar. 2011

09.03.11;

i mandags startede vi, sådan helt officielt, på vores bachelor. det er lidt svært at finde ud af hvad man skal gøre med det hele. og hvad man skal gøre af sig selv for den sags skyld. så jeg starter, sådan helt officielt, imorgen. jeg er lige kommet hjem fra en gå-tur ved åen. vejret skiftede fra sol til regn til hagl til slud til sol til regn på meget kort tid. det så cirka sådan her ud (og jeg gad forresten godt at bo i huset på billede nummer tre. med mølle på taget og det hele):
5 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke nogle smukke billeder!! Vejret har vist været lidt omskifteligt idag.
Fin blog du har.

Kh Anne

PernilleE sagde ...

Tak Anne! Og ja, vejret har ikke rigtig kunne bestemme sig idag. Sådan var det vel bare nogle dage :)

Anonym sagde ...

gode billeder, Pernille. Gåture er der bedste & tak for din søde mail :)

Anonym sagde ...

Jeg ville godt nok gerne ha' sådan nogle omgivelser, jeg lige kunne liste mig ud i når jeg trængte til fred og ro. Jeg er helt vild med nummer to billede, hvor luften og jorden ser helt fugtig og regnfuld ud, og sidste billede kunne jeg gifte mig med. Dér ville jeg godt bo. Smukke billeder, er glad for at nogen kan bringe de stemningsfyldte kroge af Danmark herind på nettet, når jeg sidder på 3. sal og længes efter duften af vådt græs.

PernilleE sagde ...

Pernille: Tak skal du have! Og ingen årsag :)

Sarah: Jeg er også virkelig glad for at have naturen så tæt på! Nogle gange er en gå-tur i sådanne omgivelser bare det eneste der virker.. Og er glad for at kunne bringe lidt Jylland og natur ind i dit liv :)