1. jul. 2011

01.07.11;

juli. der sker meget og samtidig ingenting.

jeg er flyttet til aalborg og har valgt at holde et års orlov fra min uddannelse. de sidste to uger er fløjet afsted: jeg har holdt sankt hans, fejret 3 fødselsdage, drukket mig tirsdags-fuld, åbnet flyttekasser, skruet skruer ud, drukket kaffe, drukket rødvin, kigget på mennesker fra vinduet, købt 2 kaktusser, grædt af grin, sovet for lidt, danset meget, fået et par nye sko, tænkt 1000 tanker, læst en bog på 3 timer, set en virkelig dårlig gyser, spist ude og brugt rigtig meget tid på ingenting.

idag er jeg lidt tom indeni og ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv. men den slags dage hører vist bare med til at være en tænke-person.


5 kommentarer:

Emma sagde ...

Ih, jeg elsker din blog! Den er så dejligt hyggelig, og du er en af dem, hvor jeg altid bliver helt glad når jeg ser du har lavet et indlæg. Ville bare ønske at du bloggede lidt oftere, det ville være rigtig dejligt! :-)

// Emma. - www.the-black-one.blogspot.com

Jannika sagde ...

lyder som to fantastiske uger. jeg kender godt det der med at være rastløs. en "ekspert" i godmorgen danmark sagde, at det er helt normalt, så nyd at du har tiden til det :)

Mademoiselle Mie Maja sagde ...

Jeg vil gerne meget gerne besøge dig og dine tanker i Aalborg, så snart jeg får tid (læs: overskud og råd). Knus + kram.

PernilleE sagde ...

Emma: Hvor er du sød. Jeg lover at blive bedre til at blogge, det burde der være tid til når nu man har ferie :) Din blog er forresten SÅ fin, jeg er fan!!

Jannika: Er glad for at du har det på samme måde, og at "eksperten" mener at vi er helt normale ;)

Mie Maja: Du skal være så velkommen! Hils i Kolding :)

Anne sagde ...

Jeg er også glad for at have en eksperts råd i ryggen! (som man siger) Jeg har synkront døjet med det der med at gøre af sig selv. Men nu tager jeg på Casa Blanca og dér ved man i hvert fald hvor man har sig.