31. jul. 2011

blog-awards.

jeg er ikke rigtig inde i blog-verdenen men jeg har åbenbart fået en award. fra både edotwmichelle og marie. og den slags bliver man altså glad af. så jeg er med på idéen. og sender den videre:


Reglerne for blog awarden er følgende:
1. Man skal linke til den, man har fået awarden af
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har under 100 faste læsere
3. Man skal svare på 5 spørgsmål

Hvorfor begyndte du at blogge?

jeg tror det er fordi jeg har så mange ting inde i mit hovede. både ord og billeder og tegninger og tanker. og det skal altså ud. og så synes jeg at det er hyggeligt at min mormor kan følge med i min hverdag. og at min mors mands mor kan kommentere mine billeder. og at mennesker jeg ikke kender kan se mine tegninger (og oven i købet lide dem).


Hvilke blogs følger du?
jeg læser alle mulige blogs og kunne bruge flere dage på at forsvinde ind i andre folks liv. jeg følger alt fra professionelle mode- og foto-blogs til min fætters kusines vens rejse-blog. det er lidt ligesom med chips: det er umuligt at stoppe når man først har åbnet for posen..

Favorit farver?
turkis, blå, karry-gul, træ-farve og grøn. jeg er også begyndt at kunne lide rød igen. den har ellers været ude nogle år.

Yndlingsfilm?
jeg har måske 1000 yndlingsfilm. men nogle af dem er; evigt solskin i et pletfrit sind, tomme huse, big fish, the butterfly effect, things we lost in the fire, inception, voksne mennesker, fuglekrigen i kanøfleskoven og bjergkøbing grand prix (og så mangler jeg kun at nævne de sidste 991).


Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
jeg vil gerne til amsterdam. ved godt at det ikke er et land, men geografi har aldrig været min stærke side. og så vil jeg tilbage til new york, mallorca og berlin. min drøm er også at køre tværs over usa. og at opleve island. men jeg gad fx også godt at komme til ærø eller bornholm. det er ikke altid afstandene det handler om, synes jeg.

Jeg tagger:

og tusind tak fordi i kan lide hvad i ser (og læser). det er rart at der er nogen der følger med ude i verden. også dig mormor. og inge.


3 kommentarer:

Ida sagde ...

Ihh hvor vores rejseønsker dog ligner hinanden! (betyder det mon at vi er meget specielle eller ligesom alle andre?)
I hvert fald er jeg netop kommet hjem fra kombineret New York/køre rundt i Californien tur og jeg planlægger både besøg i Amsterdam og Island i den nærmeste fremtid!

Gittemor sagde ...

KARRYGUL! (og skype, før jeg får grå hår!)

Stine sagde ...

Nu har jeg bladret hele 12 gange tilbage, men intet om hvor de går/gik i skole. Det vil jeg meget gerne høre hvis jeg må :)

Elsker din blog - alle dine tegninger er super inspirerende.