4. feb. 2012

GIVE-AWAY;

jeg har 79 faste læsere. det er ret sejt, synes jeg. men det ville jo ikke skade med nogle flere. så jeg har besluttet at lave en give-away når jeg er oppe på 100 faste læsere. det bliver noget med noget hjemmelavet noget, så meget kan jeg sige.

nå. nu har jeg ikke mere kaffe.


7 kommentarer:

Malene sagde ...

Spændende! :)

Py sagde ...

woop woop! hvis det er med den på, så melder jeg mig lige til helt officielt :)

nadia sagde ...

Og du har 51 followers på bloglovin'! (hvis du ikke allerede har talt dem med)
:)

Anonym sagde ...

ejjj... hvorfor kan man ikke blive læser flere gange? :)

Anonym sagde ...

Hej, jeg følger også med :) Men altså, jeg er ikke så meget inde i blogland, men plejer blogspot-blogs ikke at have sådan nogle sidefaner, hvor man kan tilmelde sig som fast læser? Til dem, der ikke har en blog selv. Jeg kan heller ikke finde en funktion, hvor man kan se dine tidligere indlæg uden at skulle starte forfra hver gang og så kæmpe mig igennem alle de sider, jeg har læst :) Hilfe! ;)

PernilleE sagde ...

Malene: Ja, dét er det nemlig :)

Py: Det er sådan det skal være!

Nadia: Ej hvor sejt, det havde jeg slet ikke set :) -vidste ikke engang at min blog også var derinde faktisk.

Sarah: Ja, det er altså også for dårligt!!

Anonym: Det lyder godt! Jeg er heller ikke så meget inde i blog-land, men tror faktisk det er noget man selv kan slå til :) -det kan være jeg skulle overveje det. Ellers kan man melde sig til i venstre hjørne (men ved selvfølgelig ikke om det kræver en blogger-konto). Og det samme gælder funktionen med ældre indlæg :)

Sara G. sagde ...

Hej Pernille. Jeg er også med på din blog, men ikke som sådan "tilmeldt" som læser. Tror du ikke, der er flere som mig derude? Kan du ikke se, hvor mange der klikker sig ind et eller andet sted? KH Sara